fbpx
Search
Close this search box.

Krediti za godišnji odmor: Kakav podići?

Krediti za godišnji odmor? Mogu li uistinu doživjeti nezaboravan odmor uz podizanje pravog kredita? Koliko puta ste željeli otići na godišnji odmor, ljeti ili zimi, ali ste na kraju zaključili da u tom trenutku nemate dovoljno novca kako biste ga realizirali? Vjerujemo mnogo. Činjenica je da većina građana živi od plaće do plaće i rijetko kada razmišlja o štednji za ljetovanje ili zimovanje – posebno kada se radi o ljudima čija mjesečna primanja nisu velika, a istodobno o njima ovise njihovi stari roditelji ili malodobna djeca. Ipak, i za takve situacije postoje rješenja u obliku nenamjenskih kredita za ljetovanje ili zimovanje, manjih gotovinskih kredita ili potrošačkih kredita putem kartica.

Krediti za godišnji odmor
Krediti za godišnji odmor

Vrste kredita:

Nenamjenski krediti za ljetovanje ili zimovanje:

Ova vrsta kredita podiže se u iznosu od najmanje 2 000 kn do najviše 70 000 kn, a ugovara se u domaćoj valuti uz fiksnu kamatnu stopu od 7,99% na rok otplate 20 do 60 mjeseci. S obzirom na to da se ukupni troškovi putovanja zapravo ne mogu točno predvidjeti, obično se predlaže dizanje kredita u iznosu od 7 500 kn do 180 000 kn koji je potom moguće otplatiti u roku 7 godina uz kamatnu stopu od 6,49%. Za one korisnike koji odmah ne donesu odluku o vremenu i mjestu ljetovanja ili zimovanja nudi se kredit u iznosu 50 000 kn do 120 000 kn koji uz fiksnu kamatnu stopu od 8,90% mogu otplatiti u roku 5 ili čak 10 godina.

Manji gotovinski krediti:

Ako ste pak od osoba koje preferiraju sa sobom imati gotovinu do koje je uvijek lako doći, gotovinski kredit namijenjen za nenamjensko trošenje raspoloživih sredstava bit će prava opcija za vas. Podizanjem ovo kredita lišeni ste točno određenog pravdanja svojih troškova te će vam jedina briga biti gdje potrošiti podignutu svotu.

Potrošački krediti preko kartica:

Potrošački krediti su namjenski krediti koji koriste obročnu otplatu aranžmana za ljetovanje, plaćanje putovanja u domovini ili inozemstvu, posjet određenim manifestacijama i sličnim događanjima. Dakle, ovakav kredit za sobom povlači pravdanje namjene trošenja. Krediti se odobravaju uz fiksnu kamatnu stopu na rok otplate do 7 godina.  Da biste ostvarili pravo na ovakav kredite morate zadovoljiti samo osnovne kriterije kreditne sposobnosti pa je uz zahtjev za ovakav kredit potrebno dostaviti potvrdu poslodavca kod kojeg radite kako bi on potvrdio redovitost vaših primanja u tekućem razdoblju. Ipak, ako je vaš plan podići kredit u manjem iznosu koji ćete otplatiti u iduće 3 godine, potvrda poslodavca nije potrebna.

Krediti za godišnji odmor:

Obrada ovakvog kredita se ne naplaćuje.

Krediti za godišnji odmor dobra su ideja za sve one koji se odluče ove godine otići na udaljenija mjesta koja više koštaju. Svakome od nas je potrebno da barem jednom u životu odemo na neku egzotičnu lokaciju koju si nećemo priuštiti baš svake godine ako nam to financijska situacija ne dopušta. No, predstavljeni krediti mogu nam omogućiti da iskustvo doživimo barem jednom bez da se brinemo o novcu.

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.