fbpx
Search
Close this search box.

Priuštite si kampiranje s vrhunskom opremom pomoću naših gotovinskih kredita

Kampiranje s vrhunskom opremom san je svakog avanturista koji uživa svoje godišnje odmore provoditi na otvorenom. Iako i spavanje pod zvijezdama u vreći za spavanje ima svoje draži, vjerujemo da biste ipak nešto sigurnije osjećali u kamperu ili malo većem i jačem šatoru. Osim toga, mnogi od nas i na ovakve odmore vole nositi mnogo stvari od kuće kako bi što manje novca trošili na stvari koje će nam možda zatrebati. Ne bi li zato bilo idealno imati sve već spakirano kada god krećete na put?

Kampiranje s vrhunskom opremom
Kampiranje s vrhunskom opremom poseban je doživljaj za svakog avanturista

Naravno da bi. Ipak, svjesni smo da oprema za kampiranje (koja se može sastojati od bezbroj stvarčica) može biti itekako skupa.

Oni koji bi u nju željeli uložiti sada, kako bi sa svakom novom godinom na kampiranje išli bezbrižni, trebali bi razmisliti o podizanju jednog od naših gotovinskih kredita u iznosima od 15.000 do 300.000 kuna. Naravno, novac koji biste podizali ovisio bi o vašim osobnim potrebama i željama. Kako biste donijeli pravu odluku trebali biste najprije poznavati kretanje cijena na tržištu.

Kamper ili šator?

Prema našem istraživanju, kamper automobili koji pružaju apsolutni komfor i vjerojatno su najsigurniji način kampiranja nisu jeftini kao niti jedno vozilo pa ćete za njega morati izdvojiti i preko 100 000 kn. Ako se radi o novijim modelima, čak i na web stranicama kao što je Njuškalo, ta cifra može doseći i 300 000 kn. Koliko god nekome to zvučalo skupo, prisjetite se da je ovakvo vozilo dugoročna investicija – kamper ćete kupiti jednom (možda 2 puta) u životu, a odvest će vas na bezbroj predivnih mjesta unutar Hrvatske, ali i diljem Europe. Upravo za ovakve dugoročne investicije idealni su naši krediti od 300 000 kn pomoću kojih biste već iduće ljeto mogli putovati u nekom od mnogobrojnih kampera.

S druge strane, ako preferirate „spavanje pod zvijezdama“ – šatori su ono što vas zanima. Ipak, morate biti svjesni da za razliku od kamper automobila – šatori se prodaju prazni. Dakle, iako će malo bolji šator koštati nekoliko tisuća kuna morate biti svjesni toga da sav namještaj koji želite postaviti u njega morate kupiti odvojeno.

Kampiranje s vrhunskom opremom:

Prema nekim istraživanjima  gotovo polovica milenijalaca koji odlaze na kampiranje sa sobom vode svoju djecu. Ova generacija uživati igrati društvene igre, razgovarati o raznim temama i uživati ​​u društvu ljudi koje vole. 

Kako bi nam u šatoru bilo što ugodnije (da pomalo izgleda kao naš dnevni boravak) najčešće ćemo htjeti kupiti dobar ležaj na napuhavanje što za sobom povlači i kupnju pumpe, stol (možda nekoliko stolova) za odlaganje hrane, ali i ručak. Danas se u ponudi bojnih trgovina za kampiranje i sportsku opremu mogu kupiti i prijenosne „kuhinje“ koje su sklopive, a koštaju 1000 i više kuna. Za udobnije sklopive stolce morat ćete izdvojiti barem 600 kn, a ako planirate putovati s obitelji i stolaca će morati biti više. Na vašoj listi želja naći će se i prijenosni ormari s ladicama, različita higijenska sredstva te sredstva za zaštitu od ugriza i sl.

Bilo da se odlučujete za kupnju cjelokupne kamperske opreme ili pak želite samo nadopuniti postojeću – krediti od 15 000 do 300 000 kn koje nudi Hoću Kredit pomoći će vam u tome. Rok otplate naših kredita jest punih 10 godina, a možete ga podići bez sudužnika ili jamca. Obradu kredita nećemo vam naplatiti kao ni stručne savjete naših agenata koji će vas voditi kroz čitav proces podizanja željenog kredita.

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.