fbpx
Search
Close this search box.

Povoljniji krediti za male i srednje poduzetnike

Zagrebačka je banka uvela novost koja će se svidjeti malim i srednjim poduzetnicima – došli su povoljniji krediti. Zagrebačka banka nudi preko 100 milijuna eura za financiranje malog i srednjeg poduzetništva, pružajući poduzetnicima pristup kreditima uz dodatne pogodnosti. U okviru ovih kreditnih opcija, dostupna su jamstva za osiguranje kredita, koja omogućuju poduzetnicima da ostvare povoljnije kamatne stope. Ova jamstva mogu se koristiti za financiranje investicija i obrtnih sredstava, što poduzetnicima omogućuje povoljnije uvjete financiranja ili zamjenu kolaterala. 

Dodatno, Zagrebačka banka nudi kreditne linije uz subvenciju kamate, koja može doseći i do 75 % za projekte zelene i digitalne tranzicije. Ove subvencije dolaze od različitih domaćih institucija i tijela, a sredstva su ograničena na tržištu. Cilj ovih mjera je smanjenje troškova financiranja za poduzetnike, čime se potiče rast i razvoj malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj. 

Zagrebačka je banka uvela novost koja će se svidjeti malim i srednjim poduzetnicima – došli su povoljniji krediti.

Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke rekao je da malo i srednje poduzetništvo igra ključnu ulogu u gospodarskom razvoju Hrvatske, a njihovim financiranjem pruža se višestruka podrška održivom rastu. Klijentima nude razne opcije financiranja koje potiču inovacije i jačaju konkurentnost, omogućujući im pristup kapitalu i poticanje na nove iskorake na tržištu.

Za one koji žele dići kredit, ovo znači sljedeće:

  1. Povoljniji krediti: Zagrebačka banka sada nudi kredite s povoljnijim uvjetima, što znači niže kamatne stope i bolji uvjeti otplate.
  2. Veći dostupni iznosi: Banka nudi preko 100 milijuna eura za financiranje malih i srednjih poduzeća, čime se povećavaju šanse da poduzetnici dobiju potrebna sredstva.
  3. Jamstva za osiguranje kredita: Dostupna su jamstva koja poduzetnicima omogućuju sigurnije dobivanje kredita i povoljnije kamatne stope. Ova jamstva mogu se koristiti za financiranje investicija i obrtnih sredstava, smanjujući potrebu za vlastitim kolateralom.
  4. Subvencionirane kamate: Poduzetnici mogu iskoristiti kreditne linije sa subvencioniranim kamatama što znači značajno niže troškove kredita za projekte koji ispunjavaju ove uvjete.
  5. Podrška za inovacije i rast: Cilj ovih kreditnih opcija je podržati inovacije, povećati konkurentnost poduzeća i potaknuti njihov rast.
  6. Smanjenje troškova financiranja: Mjere koje banka uvodi imaju za cilj smanjenje ukupnih troškova financiranja za poduzetnike, čime se omogućuje stabilniji i održiviji rast njihovih poslovanja. 

Ove nove opcije financiranja čine kredite pristupačnijima i povoljnijima, što može značajno olakšati poslovanje i razvoj malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj. 

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.