fbpx
Search
Close this search box.

Nabava najkvalitetnijih alata i strojeva uz pomoć našeg kredita do 300 000 kn

Nabava najkvalitetnijih alata i strojeva za rad u polju može predstavljati veliki problem ako trenutno nemate veći iznos novca. Traktori, plugovi, prskalice, prikolice i slični strojevi obično koštaju nekoliko tisuća eura i nemoguće ih je kupiti bez podizanja većeg kredita. Naravno, ako posao kojim se bavite ovisi o njima nemate baš mnogo izbora te ćete u takav stroj jednostavno morati uložiti. Upravo za to tu su naši XXL gotovinski krediti do 300 000 kn koje je moguće otplatiti u roku od 10 godina, a pritom vam nije potreban jamac ili sudužnik. 

Nabava najkvalitetnijih alata i strojeva

Ako se ipak odlučujete za kupnju rabljenih strojeva proći ćete nešto jeftinije, ali ponovno ne jeftino – za ovakvu situaciju idealni su naši gotovinski krediti u manjim iznosima – 15 000, 20 000, 35 000 ili 50 000 kn.

Većina poljoprivrednika svoj radni dan ne može zamisliti bez traktora. Zato je upravo kupnja ovog stroja jedna od najvažnijih i najvećih investicija koje rade i nikako ne smije biti ishitrena. Naravno, svi smo svjesni da će cijena stroja biti to veća što nam je više dodatne opreme potrebno – i zato je važno unaprijed znati za što ćemo ga sve koristiti. Npr. traktori s kabinama uvijek su skuplji, ali omogućuju dulji rad u bilo kojoj sezoni, uz naravno, više udobnosti.

Važna je veličina i konfiguracija zemljišta za koje će vam trebati traktor. Treba razmisliti o broju hektara koje planirate obrađivati, nagibu terena, ali i o potrebama u budućnosti. Odaberite traktor prema potrebama na način da odlučite koji ćete zadatak njime obavljati; jesu li to poljoprivredni ili građevinski radovi ili pak prijevoz.

Nabava najkvalitetnijih alata i strojeva:

Treba biti vrlo oprezan pri kupovini rabljenih traktora, posebno preko interneta kako ne biste ostali bez stotina tisuća kuna posebno ako za kupnju dižete kredit koji ćete morati otplaćivati bez obzira na prevaru koju ste doživjeli od strane prodavatelja. 

Iako većina traktora ima mogućnosti za obavljanje više vrsta poslova, ako kupujete stroj za višestruku uporabu, bit će važno odlučiti koji zadatak je na listi prioriteta. Osnovna namjena određivat će tehnološke i agrotehničke zahtjeve koje traktor mora ispunjavati jer određeni poslovi zahtijevaju određene dodatne priključke i snagu. Primjerice, traktor namijenjen oranju zahtjeva različite karakteristike u odnosu na onaj namijenjen transportu ili na one specijalnih namjena (koji imaju gume većih dimenzija i mogućnost odvajanja kotača).

Sve ove parametre potrebno je uzeti u obzir prilikom odluke o kupnji traktora, ali to se može primijeniti i na druge strojeve i alate – razmislite za što ćete koristiti određeni alat i koliko često te isplati li se kupiti novu stvar ili je možda isplativije uzeti polovnu. Prema tome ćete znati i okviran iznos kredita koji morate podići kako biste kupili željeni stroj ili alat.

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.