fbpx
Search
Close this search box.

Kredit bez ovjere poslodavca? Saznajte sve!

Kredit bez ovjere poslodavca tema je koja zanima većinu zaposlenih, a mi vam ovim putem nudimo odgovore na mnoga pitanja. Došli ste u situaciju u kojoj vam je neophodno dizanje kredita, ali ne želite takvu privatnu stvar dijeliti s poslodavcem? Ono što vam je potrebno jest kredit bez ovjere poslodavca. Potpuno je razumljivo da ovakvu informaciju vezanu za svoje financijsko stanje zapravo i ne želite dijeliti s kolegama na poslu, a s poslodavcem još manje.

Kredit bez ovjere poslodavca
Kredit bez ovjere poslodavca

Budući da se radi o nečemu čime zapravo najčešće ne želimo opterećivati ni svoje prijatelje još nam je više nevjerojatna činjenica da za mnogo kredita i dalje morate odlaziti poslodavcu ne bi li on potpisao određenu dokumentaciju kako biste kredit uopće mogli realizirati. Na svu sreću, postoji način na koji možete doći do željenog iznosa bez ponovljenih odlazaka poslodavcu i dijeljenja svoje financijske intime i osobnih neprilika s istim.

Koju osnovnu dokumentaciju trebam prikupiti da bih realizirao/la kredit bez ovjere poslodavca?

a) Kako biste realizirali kredit bez ovjere poslodavca najprije će biti potrebno (kao i kod podizanja bilo kojeg drugog kredita) utvrditi osobnu kreditnu sposobnost budući da bez redovnih primanja zapravo ne možete podići niti jedan kredit iz jednostavnog razloga – banke ne posuđuju novac ljudima čiji način života smatraju financijski nesigurnim. Kako biste podigli bilo koju svotu novca potrebno je najprije imati sigurne prihode kojima ćete banci jamčiti plaćanje njezinih potraživanja.

 

b) Nakon što je utvrđena vaša kreditna sposobnost te je zaključeno da ste osoba pogodna za posuđivanje novca slijedi popunjavanje i predaja zahtjeva za kredit. Radi se o dokumentu u kojem će biti potrebno navesti standardne informacije kao što su ime i prezime, OIB, adresu prebivališta i stanovanja, bračno stanje, stručnu spremu, kontakt telefon i mail adresu i sl. te osnovne podatke o traženom kreditu. 

Krediti bez ovjere poslodavca:

Ovaj tip zahtjeva moguće je ispuniti i poslati online, ali ako niste sigurni da ste u mogućnosti to učiniti sami – najbolja opcija za vas bila bi da kontaktirate nekoga od naših agenata koji će zatim u dogovoru s vama popuniti zahtjev i pomoći vam da realizirate kredit bez ovjere poslodavca u nekoj od banaka.

c)  Nakon toga bit će potrebno pribavljanje JOPPD obrasca koji je zapravo izvješće o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja u kojemu ćete ponovno morati navesti osnovne informacije o sebi te zatim iznose vezane za ukupni iznos obračunatog predujma poreza na dohodak i prireza porezu na dohodak, podatke o ukupnom iznosu obračunatog doprinosa, podatke o doprinosu za mirovinsko osiguranje na različitim temeljima, doprinosu za zdravstveno osiguranje i zapošljavanje i sl.

 

d) Kada ste popunili zahtjev za kredit i JOPPD obrazac, potrebno vam je još samo sa sobom ponijeti svoju osobnu iskaznicu kako biste uspjeli podići kredit bez ovjere poslodavca.

Dakle, ako ste zainteresirani za podizanje kredita bez ovjere poslodavca jedino što trebate imati zapravo je pristup internetu budući da se ovakvi krediti podižu online. Zaboravite na neugodne situacije u kojima svoje privatne financijske odluke opravdavate poslodavcu i već danas realizirajte kredit bez ovjere poslodavca putem online obrazaca!

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.