fbpx
Search
Close this search box.

Paket za mlade Zagrebačke banke

Paket za mlade mogu ugovoriti/aktivirati sve osobe do 29 godina, a ugovara se putem Ugovora o transakcijskom poslovanju (osim ako se ugovara na ime maloljetne poslovno nesposobne osobe).

Vaše je dijete krenulo u više razrede srednje škole i potrebno mu je više novca za njegove školske i privatne obveze pa vas svaki dan traži 20 kuna, a vama je naporno davati mu malo po malo – nabavite mu paket za mlade Zagrebačke banke, račun za maloljetnike i mlade osobe i ugovorite određeni iznos koji će mu biti uplaćivan svaki mjesec.

Paket za mlade
Paket za mlade

Na ovaj način vaše će dijete imati pristup novcu kada mu to bude potrebno, a vi ćete i dalje kontrolirati svotu koju troši. Također, otvaranjem ovog računa za maloljetnike svojem djetetu dajete do znanja da ga smatrate dovoljno odgovornim i da shvaćate kako će se uskoro otisnuti u „odrasle“ vode kada jednom ode na fakultet. Naravno, ne bi bilo na odmet da nauči nešto o računima i karticama prije odlaska na studij u neki drugi i veći grad.

Paket za mlade:

Za klijente od 0 do 25 godina mjesečna naknada vođenja računa iznosi 0 kn!

Paket sadrži sljedeće:

  • podizanje gotovog novca debitnim karticama na bankomatima UniCredit Grupe u inozemstvu, s kunskih tekućih i žiroračuna bez naknade (pronađite ih putem m-zabe)
  • kunski tekući račun s debitnom karticom
  • kunski žiroračun s debitnom karticom
  • Financijski planer
  • podizanje gotovog novca debitnim karticama na bankomatima UniCredit Grupe u inozemstvu, s kunskih tekućih i žiroračuna bez naknade (pronađite ih putem m-zabe)
  • on-line bankarstvo: m-zabu i e-zabu
  • dostupnost bankara putem e-poslovnice
  • odsustvo naknade za obradu zahtjeva kod podizanja studentskih kredita

Debitna kartica koju ćete dobiti prilikom otvaranja ovakvog računa omogućuje vam jednostavan i brz pristup novcu na računu 24 sata na dan na svim prodajnim i isplatnim mjestima u zemlji i inozemstvu te na Internetu pa će online kupovina biti brza i jednostavna. Uz debitne kartice kunskih računa moći ćete podizati gotov novac bez naknade na bankomatima UniCredit Grupe. Ako studirate i pritom primate stipendiju, isplata će dolaziti na žiroračun. S on-line bankarstvom (m-zaba) plaćat ćete račune u sekundi, kupovati bonove za mobitel, prebacivati novac prijateljima u slučaju nužde ili nekog dogovora i provjeravati gdje se nalazi najbliži bankomat.

Koje dokumente priložiti ako želite imati paket za mlade?

Sve ovisi o tome jeste li vi kao punoljetna osoba ti koji želite otvoriti račun na svoje ime ili ste skrbnik maloljetne osobe kojoj želite otvoriti račun.

Za punoljetne osobe potrebno je sa sobom imati identifikacijski dokument (osobna iskaznica ili putovnica) ili potvrdu o OIB-u ako nije iskazan na identifikacijskom dokumentu.

Ako otvarate račun u ime maloljetne osobe morate imati identifikacijski dokument zakonskog zastupnika, rodni list ili Izvod iz Matice rođenih za ugovaranje Paketa za mlade maloljetniku, a studenti ostvaruju dodatne pogodnosti predočenjem indeksa s ovjerenim semestrom ili ovjerene potvrde s bilo kojeg hrvatskog sveučilišta, veleučilišta ili visoke škole te potvrde s poslijediplomskog studija.

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.