fbpx
Search
Close this search box.

Nova kampanja Zagrebačke banke

Nova kampanja Zagrebačke banke pod nazivom m-HOĆU m-MOGU, pokrenuta je s ciljem edukacije klijenata o lakšem korištenju bankarskih usluga. Kampanjom se ističe značaj digitalne platforme m-zaba u omogućavanju bržih, sigurnijih i potpuno digitalnih bankarskih usluga za njihove klijente. Pomoću ove platforme klijenti se mogu oprostiti od dugih redova u poslovnicama banke i umjesto toga zakazati termin s predstavnikom online ili osobno putem mobilne aplikacije.

Nova kampanja Zagrebačke banke

„Naša poslovna strategija temelji se na digitalnom razvoju, koji je bitan ne samo za nas već i za naše klijente. U proteklom razdoblju svojim smo klijentima ponudili nekoliko digitalnih usluga m-zabe, poput zakazivanja termina, ažuriranja osobnih podataka, organiziranja video sastanaka ili podjele plaćanja. Ove usluge omogućuju našim klijentima obavljanje važnih zadataka iz udobnosti svog doma ili ureda. Naše nove usluge pružaju još bržu i jednostavniju podršku našim klijentima. Primjerice, ako se klijent susreće s problemom poput unosa pogrešnog PIN-a, sada putem m-zabe može dobiti jasne upute gdje pronaći PIN u samo nekoliko sekundi. Predani smo održavanju svoje pozicije tržišnog lidera prateći globalne trendove i tehnološki napredak, osiguravajući našim klijentima najbolje moguće bankarsko iskustvo.“, rekao je Slaven Rukavina, član Uprave Zagrebačke banke sa stanovništvom.

Nova kampanja Zagrebačke banke:

m-zaba nudi opciju koja kupcima omogućuje naknadnu otplatu kupnje Mastercard karticom, što olakšava kupnju putem interneta ili u trgovinama gdje obročna otplata nije moguća. Ova značajka dostupna je u Hrvatskoj i inozemstvu.

U Hrvatskoj je sve veći trend zainteresiranosti kupaca za digitalne kredite. U Zagrebačkoj banci klijenti već nekoliko godina mogu ugovarati gotovinske kredite u potpunosti online putem aplikacije m-zaba. Ovaj proces traje samo nekoliko minuta i dostupan je 24/7.

Za klijente koji radije razgovaraju s bankarima, banka je uvela i uslugu videosastanka koja im omogućuje dogovaranje gotovinskog kredita na daljinu. Ova usluga posebno je bila korisna korisnicima u udaljenim područjima, poput otoka, koji sada putem aplikacije mogu dogovoriti sastanak i osigurati kredit bez odlaska u poslovnicu. Proces daje sve potrebne odgovore i eliminira bilo kakvo vrijeme čekanja.

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.