fbpx
Search
Close this search box.

Aplikacije za konverziju eura

Aplikacije za konverziju eura ovih su dana najtraženije aplikacije u Republici Hrvatskoj koje građanima itekako olakšavaju život. 1.1.2023. uvedena je nova službena valuta i službeno je počeo period prilagodbe za sve građane. Naravno, kako preračunavanje kuna u eure može biti osobito stresno i svi nisu u mogućnosti dobiti točan broj u sekundi – pojavila se pomama za aplikacijama koje će to raditi umjesto nas!

Saznajemo da je čak 8 10 najpopularnijih aplikacija u Hrvatskoj ovog tjedna namijenjeno upravo konverziji kuna u eure i obrnuto.

Aplikacije za konverziju eura

Izdvajamo najpopularnije aplikacije za konverziju eura

  • EuroHR: Ova je aplikacija sufinancirana sredstvima Europske Unije, a putem nje možete preračunavati valute, informirati se o euru i eurozoni, igrati kvizove i pitalice za provjeru znanja o relevantnim temama. Izrađena je u sklopu informativne kampanje Vlade Republike Hrvatske i Hrvatske narodne banke pa predstavlja službenu aplikaciju za pretvaranje kuna u eure.
  • Vrati kusur: Aplikacija koja bi trebala pomoći poduzetnicima, zaposlenicima i svima koji do 14. siječnja za svoje usluge primaju kune, a moraju vratiti eure. Izuzetno korisna aplikacija koja zasigurno olakšava ovo izazovno doba kada je nevjerojatno lako zbuniti se oko vraćanja „kusura“. Zaslužna za ovu aplikaciju je hrvatska tvrtka Monianto.
  • Primaj sve – vraćaj eure: Aplikacija osmišljena od strane polaznika STEM radionica Radiokluba Pazin uz financijsku podršku DPD Croatia. Ako još niste, preuzmite ovu aplikaciju jer na taj način podržavate svoje sunarodnjake i hrvatsko poduzetništvo.
  • Klasični pretvarači valuta koje smo koristili svih ovih godina kada smo putovali u inozemstvo nalaze se od 3. do 8. mjesta na listi popularnosti. Naravno, i ovi pretvarači valuta pouzdani su i možete ih nastaviti koristiti ako u njih imate najviše povjerenja.

Iako su banke još u ponedjeljak objavile da su sve svoje usluge prilagodile novoj valuti, psihička prilagodba i navikavanje poduzetnika i građana na euro trajat će još neko vrijeme.

Podjelite objavu s prijateljima!

NAŠA PREPORUKA

Saznajte koliki iznos kredita možete dobiti na svoju plaću!

Lajkajte nas na FACEBOOKU!

Saznajte prvi za akcijske ponude i nove objave.

Internetske stranice HOĆU KREDIT koriste kolačiće kako bi osigurale što bolje korisničko iskustvo. Za korištenje i nastavak pregleda kliknite na gumb “SLAŽEM SE”. Informacije o kolačićima možete pročitati na Informacije o kolačićima.